Телешко грне

490 денари


350 грама

Гравче Тавче

150 денари


350 грама

Селско месо

490 денари


350 грама

ТРАДИЦИОНАЛНА МАКЕДОНСКА
Вкусете ги нашите специјалитети

Традиција која трае веќе 183 години !

Оваа едносемејна традиционална куќа со двор е редок примерок на народната архитектура од 19.-от век во Скопје.
Денес прерасната во национален ресторан кој останува да биде сведок на едно убаво минато.

Уживајте во секој момент поминат во нашиот ресторан, насладувајќи се на вкусната традиционална храна и квалитетни македонски вина!
Чаша одлично и квалитетно македонско вино, вкусно мезе и традиционални македонски специјалитети.
Ве очекуваме!

Направете ја вашата резервација

Please submit your reservation details and we will contact you to confirm your booking