Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Даска со млечни производи
Овчо сирење 100 гр, Биено сирење 50 гр, Козјо сирење 50 гр, Полнет домат 100 гр, Гамби 100 гр, Ражнич со биено сирење 100 гр, Мешан кашкавал 50 гр, Козји кашкавал 50 гр, Димен кашкавал 50 гр

Алергени: млеко

Даска со месни производи
Рамстек 100 гр, Димено телешко 100 гр, Димено свинско 100 гр, Сланина чипс 100 гр, Суви сливи со панцета 50 гр, Пармезан 50 гр, Ладно свинско 100 гр

Алергени: млеко