Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Пилешка Чорба

Алергени: целер

Телешка чорба

Алергени: целер

Омлет со шунка

Алергени: јајца

Омлет со сланина

Алергени: јајца

Пржени кришки со сирење

Алергени: јајца, глутен, млеко

Јајца на око

Алергени: јајца

Летна манџа

Алергени: јајца

Сукана пита со кисело млеко

Алергени: глутен, млеко

Топено сирење

Алергени: млеко

Пржена урда со јајца

Алергени: јајца, млеко

Јунешки бургер

Алергени: глутен, млеко

Клуб сендвич

Алергени: јајца, глутен, млеко