Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Сомун леб, кришка

200 гр

Алергени: глутен

Фурнарини

350 гр

Алергени: глутен, сусам

Лепче со лук

200 гр

Алергени: глутен

Сукана пита
(со кисело млеко)

250 гр

Алергени: глутен, млеко