Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Фурнарини

350 грама.

Чипс тиквици

100 грама.

Биено сирење

130 грама.

Буковки со моцарела

300 грама.

Телешко грне

Телешко, кромид, сува пиперка.

350 грама.

Шарска плескавица

350 грама.

Селско месо

Свинско каре, печурки, кашкавал, сос.

350 грама.

Тавче гравче

350 грама.

Црна палачинка

Печено јаболко, карамел прелив.

Топло-ладен колач

Лава колач со сладолед.
200 грама.

Баклава

150 грама.

Штрудла

Штрудла со јаболка.

200 грама.