Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Мешана скара
Телешки колбас, пилешки колбас, свински колбас, бела вешалица, увијач, уштипци, пилешки стек

1550 гр

Алергени: