Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Пилешки комплет
пилешки стек, медаљони, колбас

300 гр

Алергени: млеко, глутен

Пилешко ``Аla Chef``
во сос со телешка пршута и печурки

400 гр

Алергени: млеко

Пилешки колбас

Алергени: глутен