Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Пршута свинска

100 гр

Алергени:

Димено телешко

100 гр

Алергени:

Домашно чадено месо

100 гр

Алергени:

Карпачо

150 гр

Алергени: млеко

Буковка печурки

250 гр

Алергени:

Буковка со моцарела

300 гр

Алергени: млеко

Шампињони печурки

100 гр

Алергени: 

Ражнич од суви сливи со панцета

150 гр

Алергени:

Полнета пиперка
сирење, јајца, поховано

150 гр

Алергени: глутен, јајца, млеко

Сарма од лозов лист

40 гр

Алергени: 

Пекарски компир

400 гр

Алергени:

Чипс тиквици

100 гр

Алергени:  глутен

Чипс сланина

200 гр

Алергени: 

Зеленчук на скара

200 гр

Алергени:

Ражнич со сирење и панцета

100 гр

Алергени: млеко

Канапеи со пинџур

200 гр

Алергени:  глутен

Мешан кашкавал

100 гр

Алергени:  млеко

Овчи кашкавал

100 гр

Алергени: млеко

Кораб овчи кашкавал

100 гр

Алергени: млеко

Козји кашкавал

100 гр

Алергени: млеко

Димен кашкавал

100 гр

Алергени: млеко

Похован кашкавал

100 гр

Алергени: млеко, глутен, јајца

Пармезан

100 гр

Алергени: млеко

Овчо сирење

100 гр

Алергени: млеко

Козјо сирење

100 гр

Алергени: млеко

Биено сирење

100 гр

Алергени: млеко

Топено сирење

150 гр

Алергени: млеко