Ви стоиме на располагање за организирање на прослави,
настaни и забави, како и коктели, шведски маси и менија за групи.


Со капацитет за седење за повеќе од 270 места.

Одберете пакет и направете ја вашата резервација или направете ја вашата пред-резервација со директно онлајн плаќање

Мени оброк

Салата – 150 ден.
Телешко месо – 350 ден.
Десерт – 130 ден.

Пијалак

Бело вино – 650 ден.

Вкупно

1280 ден.

Пред резервација

Направете авансна уплата за потврда на вашата резервација

Вкупно

500 ден.