Вкусете ги нашите специјалитети од традиционалната кујна направена по рецептот на старите мајстори. Уживајте во вкусната македонска храна во пријатна атмосвера со вашите најблиски.

Свинско филе во сос со бадем

350 гр

Алергени: целер, јаткасти плодови

Свинско ребро во фурна

300 гр

Алергени:

Свинско месо со праз

400 гр

Алергени:

Ребро „Томахак“
ребро со кременадла на коска

400 гр

Алергени:

Свинска коленица

350 гр

Алергени:

Селско месо
свинско каре, печурки, кашкавал, сос

350 гр

Алергени: млеко, целер

Свински колбас

Алергени:

Штипска пастрмајлија

Алергени: глутен

Плескавица Стара куќа
со кашкавал и сланина

600 гр

Алергени: млеко, глутен