Вкусете ги нашите специјалитети од традиционалната кујна направена по рецептот на старите мајстори. Уживајте во вкусната македонска храна во пријатна атмосвера со вашите најблиски.

Рамстек

350 гр

Алергени: 

Татар бифтек

150 гр

Алергени: јајца, соја, глутен

Бифтек

250 гр

Алергени:

Бифтек во сос со зелен бибер

350 гр

Алергени: млеко

Бифтек во сос со вргањ

400 гр

Алергени: млеко

Телешки мускул

300 гр

Алергени: целер

Телешко роловано ребро

300 гр

Алергени: целер, јајца

Телешко грне
телешко, кромид, сува пиперка

350 гр

Алергени: 

Телешки колбас

350 гр

Алергени: млеко

Шарска плескавица

300 гр

Алергени: млеко, глутен