Подготвуваме најразлични коктели и шведски маси, организираме прослави и забави, како и менија за групи. Само ако не посетите, ќе можете да се уверите.
Повелете, Ве очекувамe.

Јагнешко филе

250 гр

Алергени: целер

Јагнешки котлети

300 гр

Алергени: 

Јагнешко печење без коска

200 гр

Алергени:

Јагнешки ребра

200 гр

Алергени: 

Задушено јагнешко
јагнешко месо и зеленчук во грне

450 гр

Алергени: